StoryEditorOCM
Crna kronikaNapravio više prekršaja

U pritvoru završio 43- godišnjak; Napao dvojicu policajaca kada su mu htjeli oduzeti tablice odjavljenog automobila

Piše šibenski.hr
20. svibnja 2019. - 11:45

U Policijskoj postaji Drniš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom osumnjičenim za napad na dvojicu policijskih službenika Policijske uprave Šibensko-kninske, doznaje se u šibenskoj policiji.

- Osumnjičenog 43- godišnjaka su u četvrtak, 16. svibnja u 18.10 sati na županijskoj cesti 6095 u mjestu Kadina Glavica policijski službenici uočili da upravlja osobnim automobilom Nissan, splitskih registracijskih oznaka, za koje je provjerom utvrđeno da je vozilo odjavljeno. Osumnjičeni je po dolasku u dvorište s vozila odmah uklonio i sakrio registracijske pločice, a prilikom traženja registracijskih pločica osumnjičeni je silom pokušao spriječiti policijske službenike pri obavljanju službene dužnosti- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske policije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave Šibensko-kninske, a protiv njega će biti podnijet i Optužni prijedlog, zbog više prometnih prekršaja u stjecaju.

20. travanj 2024 03:11