StoryEditorOCM
Crna kronikaIZ PRVE RUKE

'Emanuel ima teške ozljede glave, hrabar je i pri svijesti, Tanja i ja smo uz njega': Vlaho Arbulić iznio detalje prometne nesreće u kojoj je stradao sin Gorana Ivaniševića

Piše Vinko Paić
2. svibnja 2019. - 10:31

- U šoku smo i samo smo fokusirani na to da nam se Emanul što prije oporavi i bude dobro. Ima ozljede glave koje su kvalificirane kao teške, no liječnici su optimistični i nadamo se pozitivnom ishodu, potresenim nam je glasom kazao mladi glazbenik Vlaho Arbulić koji se trenutno s djevojkom Tanjom Dragović nalazi u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici gdje se oporavlja 12-godišnji dječak.

Teška prometna nesreća u centru Zagreba: automobil završio u zidu obližnje zgrade, ozlijeđen sin Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića

- U trenutku sudara bio je izrazito hrabar i pri svijesti. Moram se zahvaliti ljudima koji su nam priskočili u pomoć. Samo mi je bilo važno da Emanuel bude dobro, nakon sudara otvorili su se zračni jastuci, a ja sam istog trenutka skočio prema njemu, primio ga u naručje i izveo vani. U autu smo bili samo nas dvojica, išao sam po njega nakon što mu je završio trening.

 

 

Vozio sam zelenim valom i onda je to vozilo prošlo kroz čisto crveno, udarilo me i odbacilo u zid. Nije me briga za štetu, samo nam je Emanul u mislima i njegov oporavak, ponavlja nam Vlaho koji nam je rekao i kako dječakov otac, naš teniski as Goran Ivanišević trenutno nije u Hrvatskoj, ali će se uskoro vratiti kako bi bio uz sina.

18. travanj 2024 13:42