StoryEditorOCM
Crna kronikaStravična nesreća

Odjeknulo je kao eksplozija; dva luksuzna automobila sudarila se u Zagrebu, među ozlijeđenima i pješakinja

Piše Šibenski.hr
7. ožujka 2019. - 17:43

 

Prebrza vožnja i tko zna još što sve ne, “kumovali” su prometnoj nesreći koja se danas oko 12,45 sati dogodila na križanju Avenije Dubrava sa Kapucinskom u zagrebačkoj Dubravi, piše Jutarnji list.

Rezime sudara dvaju automobila je troje ozljeđenih, točnije dvojice vozača i jedne prolaznice koja se spretom nesretnih okolnosti u tome trenutku našla u neposrednoj blizini na tramvajskoj stanici.

Odmah nakon silovitog sudara koji je, prema pričanjima očevidaca, odjeknuo kvartom poput detonacije, na mjesto nesreće pristigli su policajci te Hitna pomoć i vatrogasci. Unesrećeno troje ljudi odvezeno je u zagrebačke bolnice.

Svjedoci na poprištu nesreće šokirani viđenim prizorom naglasili su kako su krhotine letjele na sve strane nakon sudara. Navodno je prvo BMW preletio cestu preko dijela zebre zabivši se u parkirana vozila u blizini.

- Pravo je čudo da nema mrtvih – komentirali su očevici šokirani “brzinom kojom je BMW doletio iz smjera okretišta u Dubravi prema Dupcu.”

Drugi svjedok kaže da je bilo nemoguće da izbjegne nalet na zaustavljeni Audi koji je toga trenutka u koloni čekao na semaforu zeleno svjetlo, a nalazio se u traci za skretanje u Kapucinsku. Od silovitog naleta, BMW je odletio u stup javne rasvjete pa sve do parkinga. U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.

 

 

26. travanj 2024 15:00