StoryEditorOCM
Crna kronikaDvojica u pritvoru

Skradin: Verbalni sukob oko lovnog područja kulminirao fizičkim obračunom; Bilo je i kamenovanja, ali i udaranja automobilom

Piše Šibenski.hr
4. ožujka 2019. - 11:52

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom i 52-godišnjakom, izvijestili su u Policijskoj upravi šibensko- kninskoj.

- Nakon istraživanja je 48-godišnjak osumnjičen za prijetnju na štetu 52-godišnjaka i 42-godišnjaka, za nanošenje teške tjelesne ozlijede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari na štetu 52-godišnjaka, dok je 52-godišnjak osumnjičen za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu osumnjičenog 48-godišnjaka- rekla je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske policije.

Prema njezinim riječima, osumnjičeni su se, 28. veljače u popodnevnim satima na području Skradina, zbog nesuglasica oko lovnog područja verbalno sukobili pri čemu je osumnjičeni 48-godišnjak ozbiljno prijetio osumnjičenom 52-godišnjaku i 42-godišnjaku, nakon čega je osumnjičeni 48-godišnjak tjelesno napao osumnjičenog 52-godišnja i lakše ga ozlijedio.

- Nakon toga, osumnjičeni 52-godišnjak je prilikom napuštanja mjesta događaja svojim osobnim automobilom pri vožnji unatrag na pod bacio osumnjičenog 42-godišnjaka, koji ga je pokušao spriječiti pri odlasku s mjesta događaja, a potom kamenjem oštetio osobni automobil osumnjičenog 52-godišnjaka. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave- zaključila je Kosor.

26. travanj 2024 12:34