StoryEditorOCM
Crna kronikaKaznena prijava

Diler (19) iz kuće u Primoštenu policajcima predao marihuanu i digitalnu vagu; Istragom otkriveno kako je mladić ljetos 16 puta prodao drogu lokalnim konzumentima

Piše Šibenski.hr
4. ožujka 2019. - 11:32

U Odjelu kriminaliteta droga, Službe kriminalističke policije, je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom osumnjičenim za 17 kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, doznaje se u šibensko- kninskoj policiji.

- Osumnjičeni je 1. ožujka oko 18,45 sati u Šibeniku zatečen po policijskim službenicima ovog Odjela, kojom prilikom je pri postupanju policijskim službenicima iz kuće u Primoštenu dragovoljno predao 27 grama bruto težine droge marihuana i digitalnu vagu za precizno mjerenje. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni tijekom ljeta prošle godine u 16 navrata prodavao drogu konzumentima s ovog područja- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko- kninske.

Prema njezinim riječima, protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava.

20. travanj 2024 12:37