StoryEditorOCM
Crna kronikaI TO SE DOGAĐA U ŠIBENIKU

Vlasniku (57) obiteljske kuće susjed se bez njegova znanja spojio na vodobrojilo i potrošio mu vode u vrijednosti od preko 20 tisuća kuna; Čovjek gotovo 20 mjeseci plaćao udvostručene račune

Piše Ante Talijaš
20. veljače 2019. - 11:22

Vlasnik obiteljske kuće, 57-godišnji Šibenčanin, nije se mogao načuditi dvostruko uvećanim računima kojemu je posljednjih 20 mjeseci za potrošnju vodu slao 'Vodovod i odvodnja' d.o.o. Šibenik. Tek je nedavno otkrio da mu se netko od susjeda spojio na vodobrojilo, te je u navedenom razdoblju on plaćao svoju vodu i tog svog dosjetljivog susjeda. Oštećeni 57-godišnjak u utorak je slučaj prijavio policiji, koja treba identificirati kradljivca vode.

- Nakon prijave 57-godišnjaka, pokrenuta je kriminalistička istraga u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela krađe. Dosad je utvrđeno da se između 3. Studenog 2016. i 18. veljače ove godine nepoznati počinitelj 57-godišnjaku bespravno spojio na vodomjerilo i otuđio mu vode u vrijednosti od preko 20 tisuća kuna – kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Pu šibensko-kninske.

 

 

25. travanj 2024 12:59