StoryEditorOCM
Crna kronikaBrutalne scene na ulici

Drama u Zagrebu: pred malom djecom mlatio je ženu po glavi i strpao je u prtljažnik auta, spasili je prolaznici; Nasilnik se zatim s mališanima odvezao u nepoznatom smjeru, policija ga je satima tražila

Piše JL
1. veljače 2019. - 12:48

Zahvaljujući prolaznicima koji su se jučer oko 17.20 sati našli na zagrebačkoj Peščenici gdje su svjedočili premlaćivanju 26-godišnje djevojke koju je potom muškarac ugurao u prtljažnik, nesretna žena je spašena, a počinitelj uhićen tek oko ponoći i to na području PU osječko-baranjske, javlja Jutarnji list.

Kako je izvijestila PU zagrebačka, 39-godišnjak se dogovorio s 13 godina mlađom partnericom da će doći po njihovo troje djece. No, čim joj je prišao, udario ju je tvrdim predmetom koji je nosio u vrećici.

Mlatio ju je po glavi sve dok nije klonula da bi ju nakon toga ugurao u prtljažnik Škode Superb zagrebačkih tablica. Te dramatične scene, srećom, vidjeli su građani od kojih je jedan bio maloljetan, i koji su priskočili u pomoć.

Nasilnog 39-godišnjaka su odgurnuli od auta i time omogućili 26-godišnjakinji da pobjegne u obližnju zgradu. U tom trenutku, međutim, 39-godišnjak se odvezao u nepoznato sa svoje dvoje djece koja su već sjedila u automobilu i promatrala mučne scene.

Pretučena i, zamalo oteta djevojka, kolima je Hitne pomoći prevezena u KBC Zagreb gdje su joj utvrđene teške ozlijede.

Paralelno s time, zagrebačka policija se digla na noge. Imali su detaljna uputstva te su nasilnika, uz pomoć svojih osječkih kolega, locirali i uhitili na krajnjem istoku zemlje.

Nije za isključiti da je djecu otac pokušao prevesti preko granice u Srbiju i samim time otežati kriminalistima, piše Jutarnji list.

24. travanj 2024 00:38