NESRETNI LOV U ŽITNIĆU Lovac nehotice ustrijelio kolegu i nanio mu teške ozljede, hitno je prebačen u splitski KBC

NESRETNI LOV U ŽITNIĆU

U Policijskoj postaji Drniš je provedeno kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom osumnjičenim za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja, izvijestili su iz šibensko-kninske policije.

- Utvrđeno je da je osumnjičeni 10. siječnja oko 9.30 sati u mjestu Žitnić, zaseok Anakovići u svojstvu lovca lovačkog društva iz Drniša prilikom lova, opaljenjem iz lovačke puške sačmom ozlijedio drugog 40-godišnjeg lovca nanijevši mu teške tjelesne ozljede - kazala je Sanja Baljkas iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

Kako se doznaje u policiji, 40-godišnjak je nakon pružene liječničke pomoći u Drnišu prevezen u KBC Split gdje je zadržan na liječenju.

- Protiv 59-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku - rekla je Baljkas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA CESTI ŠIBENIK – DRNIŠ KOD BRNJICE Vraćajući se sa sprovoda prijatelju "bajkeru", Kninjanin (57) sletio s ceste motociklom Honda - preminuo tri sata nakon nesreće u šibenskoj bolnici!

Vraćajući se sa sprovoda prijatelju "bajkeru", Kninjanin (57) sletio s ceste motociklom Honda - preminuo tri sata nakon nesreće u šibenskoj bolnici!
U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer oko 18,25 dogodila na državnoj cesti Šibenik – Drniš, kod s...
Vraćajući se sa sprovoda prijatelju "bajkeru", Kninjanin (57) sletio s ceste motociklom Honda - preminuo tri sata nakon nesreće u šibenskoj bolnici!