hlađenje iza rešetaka Daruvarac nakon presude lancima odvezen u zatvor; Majka brutalno pretučene djevojke: Jesam li zadovoljna s visinom kazne? Ne znam...

hlađenje iza rešetaka

Na Općinskom sudu u Zadru donesena je presuda Darku Kovačeviću zvanom Daruvarac za teško premlaćivanje 18-godišnje Zadranke prošlog ljeta u kafiću Chill out na Meladi. Nakon što su završne riječi danas iznijele obrane i optužbe, sud je odlučio ga kazniti sa pet godina bezuvjetnog zatvora!

Daruvarac osuđen za teško premlaćivanje 18-godišnjakinje! Kaznu je pokušao smanjiti priznanjem krivnje, no manevar mu baš i nije uspio

Njegov odvjetnik  Boris Radman nije htio komentirati presudu jednako kao ni 18-godišnjakinja koja je na izricanju bila sa majkom Anom Gurlica.

- Sud je rekao sve - kratko je rekla majka na izlasku.

Odgovorila je kako 'ne zna' je li zadovoljna s visinom kazne.

Njihov odvjetnik Milan Petričić rekao je kako je presuda o krivnji bila očekivan.

- Kazna je stroga. Pouka ove presude je puno šira od samog predmeta 'Kovačević'. Raniji sudac bi još prije završio predmet da se nije razbolio. Trajanje postupka ovisi o dokazima, izjavama svjedoka i stava obrane", kazao je odvjetnik žrtve Milan Petričić.

 

 

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA CESTI ŠIBENIK – DRNIŠ KOD BRNJICE Vraćajući se sa sprovoda prijatelju "bajkeru", Kninjanin (57) sletio s ceste motociklom Honda - preminuo tri sata nakon nesreće u šibenskoj bolnici!

Vraćajući se sa sprovoda prijatelju "bajkeru", Kninjanin (57) sletio s ceste motociklom Honda - preminuo tri sata nakon nesreće u šibenskoj bolnici!
U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer oko 18,25 dogodila na državnoj cesti Šibenik – Drniš, kod s...
Vraćajući se sa sprovoda prijatelju "bajkeru", Kninjanin (57) sletio s ceste motociklom Honda - preminuo tri sata nakon nesreće u šibenskoj bolnici!