Šibenik Policija riješila pljačku trgovine "Djela" u centru grada: iza rešetaka završio 22- godišnjak; Pronađen i dio novca kojeg je ukrao

Šibenik

Šibenska policija riješila je oružanu pljačku trgovine "Djelo", koja se nalazi preko puta zgrade, a koja se dogodila u ponedjeljak rano poslijepodne

- U Odjelu općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom osumnjičenim za razbojništvo na štetu 27-godišnjakinje i prijetnju na štetu 30-godišnjaka- kazala je Sanja Baljkas iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

Prema njezinim riječima, utvrđeno je da je osumnjičeni 7.siječnja s namjerom izvršenja razbojništva od 30-godišnjaka kojeg poznaje od ranije zatražio da ga svojim osobnim vozilom preveze s periferije do centra grada, što je 30-godišnjak i učinio, a osumnjičeni mu je tijekom vožnje oko 15.20 sati u više navrata vatrenim oružjem ozbiljno prijetio, što je oštećeni odmah prijavio policiji.

- Nadalje je utvrđeno kako je osumnjičeni oko 15.30 sati u Šibeniku u ulici Stjepana Radića ušao u trgovinu tvrtke sa sjedištem u Šibeniku i uz prijetnju istim vatrenim oružjem od 27-godišnje zaposlenice otuđio više tisuća- rekla je Baljkas.

Iz policije su kazali kako je tijekom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenog je pronađen i oduzet dio novca koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom, a također je pronađeno i vatreno oružje kojim je ovo kazneno djelo počinjeno, a koje je osumnjičeni odbacio.

- Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu predan u Pritvorsku policijsku jedinicu- zaključila je Baljkas.

 

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA CESTI ŠIBENIK – DRNIŠ KOD BRNJICE Vraćajući se sa sprovoda prijatelju "bajkeru", Kninjanin (57) sletio s ceste motociklom Honda - preminuo tri sata nakon nesreće u šibenskoj bolnici!

Vraćajući se sa sprovoda prijatelju "bajkeru", Kninjanin (57) sletio s ceste motociklom Honda - preminuo tri sata nakon nesreće u šibenskoj bolnici!
U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer oko 18,25 dogodila na državnoj cesti Šibenik – Drniš, kod s...
Vraćajući se sa sprovoda prijatelju "bajkeru", Kninjanin (57) sletio s ceste motociklom Honda - preminuo tri sata nakon nesreće u šibenskoj bolnici!