StoryEditorOCM
Crna kronikaKAOS U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Nadrogiran i s 4 promila, 14-godišnjak divljao po bolnici, ni zaštitari ga nisu uspjeli svladati

Piše JL
2. siječnja 2019. - 22:11

Iako su liječnici u bolnicama rekli da je novogodišnja noć za njih uglavnom bila mirna jer ozljeda od petardi nije bilo puno, u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici je zabilježen incident zbog alkoholiziranog maloljetnika koji je divljao po bolnici i prouzročio veliku materijalnu štetu, javlja RTL.

Osim što je u krvi imao čak četiri promila alkohola, dječak je, kako javlja RTL, bio i pod utjecajem 'raznih drugih opijata'.

Nakon što je doveden u bolnicu, prebacili su ga u zasebnu prostoriju na detoksikaciju, ali pri kraju tog postupka on je počeo divljati. Najprije ga je probao smiriti dežurni liječnik, a onda i medicinsko osoblje.

Kad nisu uspjeli, pozvali su zaštitara, ali ni on ga nije uspio staviti pod kontrolu. Nakon toga je intervenirala policija koja je svladala maloljetnika te ga odvela u Kukuljevićevu (psihijatrijska bolnica za djecu i mladež).

Kako neslužbeno doznaje RTL, u trenucima u kojima je 14-godišnjak divljao bolnicom u njegovoj okolini nije bilo drugih pacijenata i roditelja te nitko nije doveden u opasnost.

Četrnaestogodišnjak je, kažu u bolnici, napravio veću materijalnu štetu. Porazbijao je vrata, prozore, namještaj, televizor i sanitarni čvor u prostoriji. 

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su informaciju o incidentu, no s obzirom da je riječ o maloljetnoj osobi, ne mogu dati više informacija, prenosi Jutarnji.

19. travanj 2024 05:22