StoryEditorOCM
Crna kronikatraže se svjedoci

Pokosio djevojčicu, pa pobjegao: 14-godišnjakinja je u teškom stanju, policija intezivno traga za vozačem

Piše JL
30. studenog 2018. - 15:13

Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatim vozačem koji je sinoć oko 19.20 sati u zagrebačkoj Baštijanovoj ulici autom udario 14-godišnju djevojčicu te pobjegao u nepoznato.

Školarka je, piše Jutarnji list, u teškom stanju, nakon što ju je prvi uočio jedan prolaznik i alarmirao Hitnu pomoć, prevezena je u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj. A zahvaljujući svjedocima očevicima, policija ima saznanja da je odbjegli vozač bio u Opel corsi, starijeg modela i tamne boje no registarske oznake, čini se, da su ostale neuočene.

- Da bi se utvrdile sve okolonosti navedenog događaja, molimo svjedoke da se jave na telefon 01/6530-870 ili na 192 – apeliraju iz PU zagrebačke. A kada se uđe u trag nesavjesnom vozaču, biti će kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće s teškim posljedicama kao i za bijeg s mjesta nesreće te nepružanje pomoći.

I dok neki špekuliraju kako vozač možda curicu nije uočio, većina ih je, pak, uvjerena da je vozač možda bio pod utjecajem alkohola pa je bijegom odlučio zamesti svoje prometne grijehe i još štošta. 

19. travanj 2024 21:14