StoryEditorOCM
Crna kronikaOptužnica protiv 49- godišnjaka

Šibenik: došao u kafić i prijetio konobaru da će ga polomiti ako mu ne vrati 160 tisuća kuna duga

Piše Šibenski.hr
15. studenog 2018. - 20:11

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je 14. studenog 2018. podnijelo Općinskom sudu u Šibeniku optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1969.) zbog počinjenja kaznenog djela protupravne naplate u pokušaju, doznaje se u šibenskom tužiteljstvu.

Kako stoji u priopćenju Općinskog državnog odvjetništva u Šibeniku, 49- godišnjeg okrivljenike se tereti da je 12. rujna 2018. u popodnevnim satima u Šibeniku, u cilju da od oštećenika u cijelosti naplati dug u iznosu od oko 160.000 kuna, kojeg je ovaj do tada otplaćivao mjesečno, došao do oštećenog na njegovo radno mjesto u caffe baru, uhvatio ga za ruku, povlačio ga i tražio da iziđe van te mu rekao da u roku od pet dana podmiri cijeli dug ili će u suprotnom dolaziti svaki dan i raditi mu probleme kao i njegovoj supruzi i djeci.

Nadalje, tereti ga se i da mu je rekao i da će ga polomiti i to ako ne on, da će naći nekoga drugoga, te da ovo što mu je rekao shvati ozbiljno, a što je oštećenik u strahu od izrečenih prijetnji prijavio policiji, no dugovanje mu nije vratio, kažu u Općinskom državnom odvjetništvu.

19. travanj 2024 23:11