StoryEditorOCM
Crna kronikakorčula zavijena u crno

Detalji nesreće u kojoj su poginula dva mladića iz Vele Luke: u punoj brzini zabili su se u betonski zid, suvozača je jačina udarca odbacila čak 50 metara; Sumještani: Bili su omiljeni u društvu

14. studenog 2018. - 13:55

Teška prometna nesreća koja se sinoć, malo nakon jednoga sata, dogodila na cesti između Vele Luke i Blata, rezultat je neprilagođene brzine, neslužbeno doznajemo. Automobil marke Mercedes navodno je zbog velike brzine i skliske ceste sletio s puta te se u punoj brzini zabio u betnoski zid zgrade u kojoj je pekara, javlja Dubrovački vjesnik.

U prometnoj nesreći na Korčuli poginula dva muškarca, djevojka u kritičnom stanju helikopterom prebačena u splitsku bolnicu

Vozač, 31-godišnji mladić iz Vele Luke, u trenu je smrtno stradao. Poginuo je i 26-godišnji suvozač, također iz Velalučanin, koji je izletio kroz prednje staklo automobila, dok je 22-godišnja djevojka, koja je sjedila straga, zadobila teške tjelesne ozljede te prevezena u KBC Split.

Kako neslužbeno doznajemo, 26-godišnjeg suvozača koji je od siline udarca izletio kroz prednje staklo, policija je tražila nekoliko sati. Jačina udarca odbacila ga je čak 50 metara od mjesta nesereće, a kako je bio mrak, policija ga je pronašla tek u jutarnjim satima.

Detalji nesreće znat će se nakon očevida koji je u tijeku.

Sumještani kažu kako su stradali dobri mladići, omiljeni u društvu. Ovo je druga prometna nesreća koja je u dva mjeseca Korčulu zavila u crno. Blaćani su se nedavno oprostili od 21-godišnjaka koji je smrtno stradao tijekom nesreće s traktorom.

25. travanj 2024 18:45