StoryEditorOCM
Crna kronikaIncident u bolnici

Nije mu se dalo više čekati: pacijent odvijačem nasrnuo na medicinsku sestru i ozlijedio je

Piše PSD
7. studenog 2018. - 13:56

U hodniku Opće županijske bolnice Požega u utorak oko 12.30 sati 78-godišnji muškarac s područja općine Jakšić odvijačem je u glavu udario 58-godišnju medicinsku sestru pri čemu joj je, prema policijskom izvještaju, nanio lakšu ozljedu, donosi Dnevnik.hr.

Neslužbeno se doznaje da je muškarac bio revoltiran zbog čekanja u redu, a iz bolnice su za Dnevnik.hr potvrdili da se radi o njihovom pacijentu, koji je došao tražiti razgovor s ortopedom.

No, kako je liječnik u tom trenutku bio u operacijskoj dvorani nije ga mogao primiti, pa ga je medicinska sestra uputila u čekaonicu i zamolila da pričeka dok liječnik završi ooperaciju. Pacijent je, međutim, revoltiran izvadio odvijač koji je ponio sa sobom te njime udario medicinsku sestru.

Iz bolnice navode i kako taj muškarac već dulje dolazi u bolnicu i zahtijeva da mu se napravi operacija za koju liječnici smatraju da nije potrebna.

- Nismo nikad imali ovakvih slučajeva u bolnici. Napadnuta medicinska sestra je djelatnica bolnice s velikim iskustvom i nikada nije imala problema. U ovom je incidentu lakše ozlijeđena, no pretrpjela je veliki stres te je trenutačno na bolovanju -  kazao je prim. dr. Damir Šimleša, voditelj Službe kirurških bolesti u OŽB Požega za Dnevnik. hr.

19. travanj 2024 17:38