StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijski epilog

Privedena 32 navijača; Utakmica visokog rizika završila bez izgreda, osim što je Torcida upalila 20 baklji na istoku stadiona na Šubićevcu

Piše Šibenski.hr
31. listopada 2018. - 23:02

Prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice 1/8 finala hrvatskog nogometnog kupa između Šibenika i Hajduka, na kojoj je bilo nazočno oko 2.700 gledatelja, u prostorije policije su privedena 32 navijača, od kojih 22 pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boysa, 5 pripadnika navijačke skupine Torcida i 5 pripadnika navijačke skupine Funcuti, izvijestili su iz šibensko-kninske policije.

- Prema do sada provedenim policijskim izvidima njih 11 od kojih 7 pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boysa i 2 pripadnika navijačke skupine Torcida i 2 pripadnika navijačke skupine Funcuti, će biti prijavljeni Prekršajnom sudu u Šibeniku, zbog prekršaja iz članka 4. Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima.

Za vrijeme utakmice na tribinama navijačke skupine Torcida je upaljeno 20 baklji, od kojih je njih 5 bačeno u nogometno igralište. Na ove okolnosti će se provesti policijski izvidi u sukladno utvrđenom će se poduzeti mjere i radnje protiv počinitelja.

Iz policije napominju da nije zabilježen niti jedan izgred navijača.

24. travanj 2024 09:28