StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Prometna nesreća na Tehnološkoj skrivio 25- godišnji vozač kombija; Ozlijeđeni motorist (39) je zapomagao: Ubija me je, ubija me je...

Piše Šibenski.hr
31. listopada 2018. - 12:44

-Ajme meni, ubio me je, ubio me je – vikao je i zapomagao 39-godišnji Šibenčanin ležeći nepomično na Tehnološkoj cesti , nakon što se s motociklom u srijedu oko devet sati u Vukovarskoj ulici sudario sa kombi vozilo 'Iveco' splitskih registracija. Ispričali su nam to očevici ove prometne nesreće od kojih doznajemo da je oko unesrećenog motocikliste do dolaska vozila Hitne pomoći nervozno i sav u očaju, držeći se rukama za glavu šetao 25-godišnji vozač kombija koji se sudario s motociklom.

Kako doznajemo u šibenskoj bolnici, 39-godišnji vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede, ali je na sreću, izvan životne opasnosti.

-Nakon obavljenog očevida, utvrđeno je da je ovu prometnu nesreću skrivio 25-godišnji vozač kombija splitskih registracija, a koji je skretanjem ulijevo oduzeo prednost prolaza motociklistu koji se kretao Vukovarskom ulicom iz smjera trgovačkog centra Kaufland prema Željezničkom kolodvoru – kazala je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

20. travanj 2024 02:57