StoryEditorOCM
Crna kronikaPrometna nesreća

Na cesti između Kistanja i Đevrsaka kamion udario u frezu s prikolicom; Teško ozlijeđena 70- godišnja putnica na traktoru

Piše Šibenski.hr
26. listopada 2018. - 10:44

U četvrtak oko 17,30 sati na cesti između Kistanja i Đevrsaka kamion je udario u frezu s prikolicom, izvijestili su iz Operativno komunikacijskog centra šibensko- kninske policije.

- U toj prometnoj nesreći teže je ozlijeđena 70-godišnjakinja kao putnica traktora, koja je zbog zadobivenih ozljeda zadržana na daljnjem liječenju u kninskoj bolnici, dok je 48-godišnji vozač traktora lakše ozlijeđen- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Kako navode u policiji, do prometne nesreće došlo je kada je 49-godišnji vozač pri upravljanju teretnim vozilom Man, šibenskih registracijskih oznaka, s prikolicom, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila udario u stražnji dio prikolice motokultivatora IMT, bez registracijskih oznaka, kojim je u pravcu Đevrsaka upravljao 48-godišnjak, dok se na prikolici motokultivatora vozila 70-godišnjakinja.

Protiv 49-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

 

27. travanj 2024 00:01