StoryEditorOCM
Crna kronikaRogoznica

Teško ozlijeđen 19- godišnjak koji je bez dozvole prebrzo vozio neregistrirani motocikl; Lakše ozlijeđena 25- godišnja vozačica koja je skrivila nesreću

Piše Šibenski.hr
21. rujna 2018. - 11:57

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 6,35 sati u Rogoznici je teže ozlijeđen 19-godišnji vozač motocikla, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, a 25-godišnja vozačica osobnog automobila je lakše ozlijeđena.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 25-godišnja vozačica pri upravljanju osobnim automobilom VW UP, šibenskih registracijskih oznaka, dolaskom do raskrižja s Ulicom Ante Starčevića, pri uključivanju u promet na kolnik te ulice nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed toga je došlo do sudara njenog vozila i u kočenju s neregistriranim i neosiguranim motociklom BMW, kojim je, prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao 19-godišnji vozač, koji se kretao neprilagođenom brzinom- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Protiv 25- godišnje vozačice će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv 19-godišnjeg vozača će biti podnijet Optužni prijedlog.

19. travanj 2024 23:53