StoryEditorOCM
Crna kronikaOzlijeđen mopedist

Vozač Golfa preko pune crte htio ući na parkiralište - ne pogledavši u retrovizor udario 60-godišnjaka na Baotianu

Piše Šibenski.hr
4. rujna 2018. - 11:45

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 13 sati u Ulici Stjepana Radića u Šibeniku, teže je ozlijeđen 60-godišnji vozač mopeda, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na  liječenju u Općoj bolnici Šibenik-izvjestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

- Do  nesreće je došlo kada je 51-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom Golf, njemačkih registracijskih oznaka, krećući se desnim prometnim trakom, dolaskom nasuprot parkirališta Gradskog parkinga Šibenik, započeo skretanje ulijevo, preko središnje neisprekidane linije, u namjeri ulaska na parkirališni prostor, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu. Uslijed toga je došlo do sudara njegova vozila s mopedom Baotian, šibenskih registracijskih oznaka kojim je istom cestom u istom smjeru lijevim prometnim trakom upravljao 60-godišnji vozač-pojašnjava se u priopćenju.

Protiv 51-godišnjeg vozača će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

24. travanj 2024 21:20