StoryEditorOCM
Crna kronikaNAPAD NA SLUŽBENE OSOBE

Jednomjesečni istražni zatvor za 21- godišnjaka iz Šibenika: Nasilno ušao u postaju, oborio dva policajca na pod, a jednog udario šakom u glavu i nogom u prsa

Piše Ante Talijaš
18. kolovoza 2018. - 15:20

U službi dežurstva u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku je 15. kolovoza  ispitan privedeni 21-godišnji mladić iz Šibenika zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela napada na službenu osobu.

Postoji osnovana sumnja da je 21-godišnjak 13. kolovoza 2018. oko 19 sati u Šibeniku, došao ispred ulaznih vrata ispostave policijske postaje i počeo vikati te udarati po vratima. Kad su dvojica djelatnika policije reagirali na takvo njegovo ponašanje, osnovano se sumnja da je odgurnuo jednog policijskog službenika i ušao u policijsku postaju, a kad su oni ponovno uredovali prema njemu, stao se otimati te najprije jednog službenika udario šakom u glavu, potom se odgurnuo nogom od ormar i srušio obojicu službenika na pod. Osnovano se sumnja i da je jednog službenika udario šakom u glavu i nogom u predjelu prsišta, pri čemu je zadobio laku tjelesnu ozljedu. 

Nakon ispitivanja osumnjičenika, sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela, što je sudac prihvatio i odredio istražni zatvor.
 

20. travanj 2024 08:24