StoryEditorOCM
Crna kronikaTrijezni se u policiji

Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali u Žaboriću: Pijani vozač iz Slovenije kamionom prešao na suprotni trak i udario u Renault Megane

Piše Ante Talijaš
17. kolovoza 2018. - 12:18

U prometnoj nesreći koja se dogodila na Jadranskoj magistrali u mjestu Žaborić kod Šibenika, lakše je ozlijeđen 65-godišnji vozač osobnog automobila Renault Megane.

Prometnu nesreću skrivio je 51-godišnji slovenski državljanin koji je pod utjecajem alkohola upravljao teretnim automobilom Renault Master slovenskih registracijskih oznaka, doznajemo u policiji.

Zbog neprilagođene brzine kretanja pijani slovenski vozač u desnom nepreglednom zavoju izgubio je nadzor nad upravljačem vozila, prešao na suprotnu prometnu traku, te kamionom udario u osobni automobil Renault Megane, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 65-godišnji vozač. Na sreću, šibenski vozač 'Megana' prošao je samo s lakšim ozljedama.

Vozač teretnog automobila, 51-godišnji slovenski državljanin zadržan u posebnim prostorijama policije do otriježnjena, a protiv njega je podnijet Obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

19. travanj 2024 16:36