StoryEditorOCM
Crna kronikaPokrovnik

Pijan i bez dozvole Fiatom Stilo sletio s ceste; 36- godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede pa je zadržan u šibenskoj bolnici

Piše Šibenski.hr
16. kolovoza 2018. - 12:08

Županijski centar 112 u utorak navečer, točnije u 22:25 sati, dobio je dojavu o izlijetanju osobnog vozila na cesti D33 kod Pokrovnika.

Kako se doznaje u Centru 112, u vozilu je bila jedna osoba koja je prebačena Opću bolnicu Šibenik jer je u nesreći zadobila teške tjelesne ozljede.

O ovoj prometnoj nesreći oglasila se i šibenska policija:

Do prometne nesreće je došlo kada se 36-godišnji vozač, pod utjecajem alkohola i u vrijeme kada mu je istekla vozačka dozvola, pri upravljanju osobnim automobilom Fiat Stilo, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Šibenika u smjeru Drniša nije kretao sredinom obilježene prometne trake, uslijed čega je došlo do izlijetanja vozila sa lijeve strane pored kolnika na zemljano-kamenu površinu gdje se vozilo prevrnulo na krov- izjavila je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Prema njezinim riječima, o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješćeno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a proziv vozača će biti podnijet Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

16. travanj 2024 11:09