Sretan završetak Sedmogodišnji Poljak koji je nestao iz apartmana, pronađem je na Srimi kod repetitora

Sretan završetakNešto prije 13 sati sretno je okončana trosatna drama oko nestanka sedmogodišnjeg dječaka iz Poljske. Mališana je u polju kod 'repetitora', mjestu koje je jedan kilometar udaljeno od apartmana iz kojeg je otišao, pronašao jedan mještanin Srime.

Inače, u velikoj potrazi sudjelovali su policijski službenici, 15-ak pripadna GSS-a Šibenik te blizu stotinjak mještana Srime i Vodica.

Kako smo izvijestili, bračni par iz Poljske primijetio je da nema njihova sinčia u apartmanu u kojemu ljetuju na Srimi u subotu u 9,40, te su o njegovom nestanku izvijestili Policijsku postaju Vodice u 10 sati. Odmah je organizira opsežna istraga koja je obuhvatila šire područje Srime, Vodica i Jadrije.


Ranije, 12.35

U subotu ujutro, iz apartmana u Srimi kod Vodica, u kojemu ljetuje s roditeljima, udaljio se u nepoznatom pravcu sedmogodišnji dječak iz Poljske. Nestanak dječaka roditelji su primijetili u 9.40 sati, a policiji prijavili u 10 sati.

Poljski dječak visok je oko 145 centimetara i ima kestenjastu kostu. U trenutku nestanka bio je u majici sa slikama dionosaura, u plavim boksericama i sandalama, izvijestili su iz policijskog Operativno-komunikacijskog centra.

Iz PU šibensko-kninske pozivaju građane da o informacijama vezanim za nestalog dječaka izvijeste na broj policije 192.
   
 

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije