Šok i nevjerica Stravična prometna nesreća u Tisnom: U šibenskoj bolnici preminuo boksač Valentin Kajtazi (27)

Šok i nevjerica

U subotu, 40 minuta iza ponoći, u šibenskoj bolnici je od zadobivenih teških ozljeda u prometnoj nesreći preminuo 27-godišnji mladić iz Tisnoga Valentin Kajtazi, inače, član šibenskog Kickboxing kluba 'Petar Krešimir IV'.

-Do prometne nesreće je došlo u petak u 23,30 sati na glavnoj prometnici u Tisnome, na cesti D-121, kada je 64- godišnji vozač osobnog automobila Ford skrečući u lijevo sa sporedne ceste na glavnu, oduzeo prednost prolaska 27- godišnjem vozaču motociklu. U sudaru motociklist je zadobio teške tjelesne ozljede, od kojih je, na žalost, sat i deset minuta nakon nesreće preminuo u Općoj bolnici Šibenik – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

S tugom i nevjericom pogibija Valentina Kajtazija primljena je u Tisnome, te u njegovom Kickboxing klubu 'Petar Krešimir IV' iz Šibenika.

- Svi u klubu ostali smo šokirani ovog tragičnom viješću. Valentin je bio naš uzoran član, boksač u poluteškoj kategoriji. Imao je niz zapaženih nastupa proteklih godina na prvenstvima Hrvatske u klasičnom boksu u kategoriji do 81 kilograma. Ove godine zbog ozljede nosa i operacije Valentin nije nastupio na državnom prvenstvu. Ne možemo vjerovati da ga nema – kazao nam je Joško Sunara, trener u KBK-u Petar Krešimir iz Šibenika.

 

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije