StoryEditorOCM
Crna kronikaDrama u zraku

Nema žrtava u padu helikoptera na Zlarinu: Pilot neozlijeđen, dvoje putnika prošlo s manjim ogrebotinama; Evo i fotografija s mjesta nesreće

Piše Ante Talijaš
3. srpnja 2018. - 14:53

Na sreću, nema žrtava u padu helikoptera kod otoka Zlarina. Kako doznajemo od Antonia Biberice, predsjednika Mjesnog odbora Zlarina, koji je među prvima stigao na mjesto nesreće, helikopter je danas oko 10 sati i 45 minuta pao na zemljište u blizini plaže Bučine.

- Pilot helikoptera je neozlijeđen, dok su dvoje putnika prošli s manjim ogrebotinama – kazao nam je Antoni Biberica.

Prema neslužbenim informacijama, pilot je zbog tehničkih poteškoća odlučio prisilno sletjeti na otok Zlarina. Inače, letjelica je u vlasništvu tvrtke Zorana Marića Eudora Ves iz Osijeka.

-Vezano za informaciju oko pada helikoptera u more, utvrđeno je da je helikopter prisilno sletio na otok Zlarin radi kvara. Tri osobe su bile u helikopteru, od koji su dvije zatražile liječničku pomoć – kazala nam je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor.

Kako doznajemo od naše reporterke na Zlarinu, u helikopteru se nalazilo dvoje ruskih turista koji su zatražili liječničku pomoć:
- Dijelovi helikoptera su počeli otpadati po otoku dok je bio u zraku. Sva je sreća što je pao na livadu, odnosno mekanu čistinu, premda je svugdje okolo gusta borova šuma- doznajemo od očevidaca nesreće.

23. travanj 2024 14:04