StoryEditorOCM
Crna kronikanesreća kod nove kapele

U slijetanju s ceste poginuo 36-godišnjak, dvoje ozlijeđenih

30. lipnja 2018. - 13:12

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 22,40 sati na autocesti A3, kod Nove Kapele, jedna je osoba poginula, jedna je teško, a jedna lakše ozlijeđena, priopćila je u subotu slavonsko-brodska policija.

Više informacija policija će objaviti nakon utvrđivanja svih okolnosti nesreće, kažu iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 22,40 sati, na 182. kilometru južnog kolničkog traka autoceste Zagreb - Lipovac, kod mjesta Nova Kapela.

Prema pisanju medija, u slijetanju BMW-a slovenskih registracija na južnog kolničkog traka autoceste Zagreb - Lipovac, kod Nove Kapele, poginuo je 36-godišnji muškarac, jedan je teže ozlijeđen, drugi lakše, a jedan od putnika je prošao neozlijeđen.

U vrijeme nesreće na tom je području bilo jako nevrijeme praćeno kišom i grmljavinom. Svim stradalima liječnička pomoć pružena je u novogradiškoj bolnici.

"Tijekom noći zaprimili smo dva mlađa muškarca koji su bili u stanju šoka i pothlađenosti. Nakon pružene prve pomoći i utopljavanja te obavljenih pregleda, kod jednog muškarca ustanovljene su lakše tjelesne ozlijede, dok je drugi zadobio teške tjelesne ozlijede. Srećom ni jedan nije životno ugrožen", izjavio je za lokalni portal SBplus dr. Vedran Gajski, šef kirurgije novogradiške Opće bolnice.

20. travanj 2024 05:24