StoryEditorOCM
Crna kronikaTeška prometna nesreća

Šibenik: Motociklist (55) pod utjecajem alkohola pao na "tri trake"; Zadržan je u bolnici, ali je izvan životne opasnosti

Piše Šibenski.hr
7. lipnja 2018. - 11:54

Županijski Centar 112 u srijedu navečer, točnije u 20,27 sati zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći, u kojoj motociklist pao sa svog motora na Jadranskoj magistrali u Šibeniku, preciznije na dionici popularno nazvanoj "tri trake".

Kako se doznaje u Centru 112 motociklist je zadobio teške tjelesne ozljede. Srećom, izvan je životne opasnosti, ali je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Prema informacijama iz šibensko- kninske policije, u toj prometnoj nesreći je teže ozlijeđen 55-godišnji vozač mopeda, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 55-godišnjak, pod utjecajem alkohola upravljao mopedom Vespa Promavera, šibenskih registracijskih oznaka, kojom prilikom je uslijed ne držanja mopeda na dovoljnoj udaljenosti od ruba kolnika, izletio izvan kolnika i pao na zemljano kamenu površinu- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

U šibenskoj policiji kažu kako će o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača će biti podnijet Optužni prijedlog.

27. travanj 2024 04:22