StoryEditorOCM

Kod "Kosirine" prometna nesreća, zbog neprilagođene brzine poginuo 64-godišnji vozač Astre šibenskih tablica

Piše Ante Talijaš/Šibenski hr.
26. svibnja 2018. - 21:48

Posljednja vijest
Ante Talijaš
Jedna je osoba smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se oko 13,50 sati dogodila na Državnoj cesti D-121 kod kampa Kosirima između mjesta Tisno i Betina na otoku Murteru. Kako doznajemo u Operativno-komunikacijskom centru PU šibensko-kninske, izvan kolnika sletetio je osobni automobil Opel Astra šibenskih registracija. U prevrtanju automobila i udaru u kameni usjek na licu mjesta smrto je stradao je stradao vozač automobila. U policiji su nam za sada potvrdili da je poginula osoba muškarac star šezdesetak godina, te da njegov identitet još nije utvrđen.
Dovrsenim policijskim ocevidom u poslijepodnevnim satima utvrdeno je da je neprilagodena brzina uzrok izljetanja vozila Opel Astra s kolnika, pri cemu je smrtno stradao 64-godisnji vozac. Osim njega, u automobilu nije bilo putnika - kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica policije.

Ranije
Šibenski.hr
Jedna osoba poginula je u prometnoj nesreći na Murteru oko 13,50 sati. Kako javlja Operativno-komunikacijski centar PU Šibensko-kninske, kod auto kampa "Kosirina" na državnoj cesti D-121 vozilo je sletjelo s ceste iz dosad neutvrđenih razloga, uslijed čega je stradao jedan od putnika. Policija zasad ne navodi više detalja o ovom nemilom događaju. 

25. travanj 2024 10:03