StoryEditorOCM
Crna kronikaRAFALI U UTRINAMA

Drama u Zagrebu: policija s dugim cijevima opkolila zgradu nakon što je nepoznati muškarac u blizini vrtića pucao iz kalašnjikova!

Piše JL
25. svibnja 2018. - 15:40

Policija je dobila dojavu da je u petak između 10.30 i 11 sati u zagrebačkom kvartu Utrine došlo do pucnjave, potvrdili su za Jutarnji list iz Policijske uprave Zagrebačke.

- Odmah po dojavi policijski službenici su izašli na teren gdje pokušavaju utvrditi što se dogodilo, rekli su kratko iz policije.

U Šišićevoj ulici na terenu je i obična policija, ali i interventna. Opkoljeni su ulazi u zgradu, ali čini se da policija još uvijek ne zna odakle se pucalo.

Pretpostavlja se da je čovjek pucao iz kalašnjikova, rafali su se čuli u dva navrata. Svjedoci nam kažu da se nakon rafala čuo plač djece iz obližnjeg vrtića, ali čini se da nema ozlijeđenih. Nakon pucnjave sva djeca su povučena u prostorije vrtića.

Specijalci s dugim cijevima češljaju cijelu zgradu, navodno je pucano s četvrtog kata, ali još se ne zna u kojem ulazu. Ispalio je nekoliko pojedinačnih hitaca i dva kratka rafala.

19. travanj 2024 09:49