StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijsko izvješće

Krivotvorio službene isprave, u  Danilu pokraden inventar iz ugostiteljskog objekta

Piše šibenski.hr
25. svibnja 2018. - 12:53

U Odjelu gospodarskog kriminaliteta, Službe kriminalističke policije, u koordinaciji s Općinskom državnim odvjetništvom u Šibeniku, je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom osumnjičenim za krivotvorenje službene ili poslovne isprave.

Osumnjičeni je u svojstvu odgovorne osobe u banci sa sjedištem u Šibeniku, u vremenu od 16. travnja do 12. srpnja 2012.g. u službenu ispravu unio neistinite podatke, te takvu neistinitu ispravu uporabio u službi poslovanja kao pravu, pri odobravanju dugoročnog kredita za trgovačko društvo sa sjedištem u Šibeniku.

Protiv osumnjičenog je Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku podnijeto posebno izviješće, kao dopuna ranije podnijetoj kaznenoj prijavi.

Proteklog dana na našem području, od značajnijih sigurnosnih događaja je prijavljena teška krađa u Danilu, gdje je nepoznati počinitelj između 16. i 23. svibnja provalio u ugostiteljski objekt 56-godišnjaka iz kojeg je otuđio inventar vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.






.




 

26. travanj 2024 17:56