StoryEditorOCM

Mladić (23) pijan uhvaćen za volanom Opela; Poslije je u policijskoj postaji napravio pravi dar - mar

Piše Šibenski.hr
3. svibnja 2018. - 11:52

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari na štetu Ministarstva unutarnjih poslova, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske u četvrtak.

- Osumnjičeni je u srijedu 20-ak minuta iza ponoći u Kninu zatečen da, u alkoholiziranom stanju i prije stjecanja prava na upravljanje, upravlja osobnim automobilom Opel Vectra, šibenskih registracijskih oznaka, zbog čega je priveden u Policijsku postaju Knin, gdje je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje.

Tijekom tog postupanja osumnjičeni je pružao aktivni otpor kojom prilikom je oštetio kameru u posebnoj prostoriji za zadržavanje, a potom i razbio staklo na prijavnici policijske postaje. Ukupna nastala šteta je preko tisuću kuna- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske policije.

Kako navode u policiji, protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz Optužni prijedlog priveden Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

18. travanj 2024 13:30