StoryEditorOCM
Crna kronikaKriminalističko istraživanje

Policija još radi na rasvjetljavanju subotnje tučnjave navijača; Privedena četiri muškarca s područja Šibenika

Piše Šibenski.hr
18. travnja 2018. - 11:45

Šibenska policija još uvijek radi na rasvjetljanaju subotnje tučnjave pripadnika navijačkih skupina Funcuta i Tornada koja se zbila u centru Šibenika u subotu, nekoliko sati prije početka košarkaške utakmice između GKK Šibenika i Zadra.

"U Odjelu Općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije je, do sada, dovršeno kriminalističko istraživanje i nad još četiri osobe u dobi od 21 do 39 godina s područja Šibenika osumnjičenim za sudjelovanje u tučnjavi ili napadu na gledatelje ili druge osobe." izvijestili su u srijedu iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

- Osumnjičeni su se 14. travnja oko 13,10 sati u Šibeniku, s ranije prijavljenim, sudjelovali u tučnjavi, kojom prilikom nisu imali navijačka obilježja. U ovom sukobu je ozlijeđeno 10 sudionika sukoba, od kojih dvoje teže, a njih osam je lakše ozlijeđeno.
Svi osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog međusobnog fizičkog sukoba se nastavlja- rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

26. travanj 2024 06:55