StoryEditorOCM
Crna kronikaTeška nesreća u Bilom

Motociklist (28) iz Splita izletio izvan kolnika i udario u kameni usjek; zbog po život opasnih ozljeda zadržan u šibenskoj bolnici

Piše Šibenski.hr
16. travnja 2018. - 12:17

Jučer, 15. travnja oko 14,45 sati na državnoj cesti D8, u Primoštenu, predio Bilo, se dogodila prometna nesreća u kojoj je 28-godišnji vozač motocikla zadobio teške i po život opasne ozlijede, zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, javili su u ponedjeljak ujutro iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 28-godišnji vozač pri upravljanju motociklom Honda, splitskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine osobinama ceste izgubio nadzor nad motociklom. Uslijed toga je izletio izvan kolnika i udario u kameni usjek od kojeg se odbio i u klizanju po kamenoj površini i betonskoj bankini zaustavio na rubu kolnika- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko-kninske.

U policiji kažu kako će o ovoj prometnoj nesreći biti izviješteno Općinskom državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača slijedi Prekršajni nalog.

25. travanj 2024 15:51