StoryEditorOCM
Crna kronikaPosljedice "makljaže"

Zbog tučnjave na šibenskim ulicama u pritvoru završila 21 osoba; Od toga ih je 20 sa zadarskog područja i jedan 34- godišnji Šibenčanin: Ozlijeđeno 10 sudionika sukoba

Piše Šibenski.hr
16. travnja 2018. - 13:35

Šibenska policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem tučnjave šibenskih i zadarskih navijača koja se dogodila u subotu u centru Šibenika oko 13 sati, ili četiri sata prije košarkaška utakmice između GKK Šibenika i Zadra.

U Odjelu Općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije, do sada, je dovršeno kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom i 19 osoba u dobi od 18 do 34 godine s područja Zadra i 34-godišnjakom s područja Šibenika, koji su osumnjičeni za sudjelovanje u tučnjavi ili napadu na gledatelje ili druge osobe, izvijestili su iz šibenske policije u ponedjeljak ujutro.

- Osumnjičeni su se 14. travnja oko 13,10 sati u Šibeniku, sudjelovali u tučnjavi, kojom prilikom nisu imali navijačka obilježja, niti su na košarkašku utakmicu došli organizirano. Tom prilikom nitko od građana nije ozlijeđen, dok je ozlijeđeno 10 sudionika sukoba, od kojih dvoje teže, a njih osam lakše. Jedan teže ozlijeđeni s područja Šibenika je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Klinički bolnički centa Split na daljnje liječenje- rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Prema njezinim riječima, svi osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog međusobnog fizičkog sukoba se nastavlja.

26. travanj 2024 15:33