StoryEditorOCM
Crna kronikaNapadač se sam javio policiji

Teška drama na malonogometnoj utakmici: izgubio živce pa napao kolegu, no udarac u prsa bio je koban; Nesretni muškarac hitno operiran zbog strašnih posljedica, nalazi se na JIL-u

20. ožujka 2018. - 17:45

Tridesetosmogodišnjak iz Dugopolja završio je u istražnom zatvoru nakon što je u subotu na nogometnoj utakmici u solinskoj dvorani Bilankuša oko 18 sati fizički napao i teško ozlijedio 48 godišnjaka.

I napadač i napadnuti su igrali nogomet i u ozbiljnoj seniorskoj konkurenciji te se znaju dugi niz godina, a ovaj teški incident se dogodio na utakmici veteranske lige.

Šta je bio povod da 38-godišnjak krene na deset godina starijeg kolegu te ga udari najprije šakom u zatiljak, a potom i nogom u predjelu prsišta, iz policije i iz državnog odvjetništva nismo mogli doznati.

Za 48-godišnjaka je bio koban udarac kojeg je dobio u predjelu srca jer je nakon udarca došlo do puknuća srčane arterije te je napadnuti operiran i nalazi se na Jedinici intezivnog liječenja KBC Split.

Neki govore da je ovaj mračni događaj bio na poluvremenu, a neki na kraju utakmice.
No nakon što je vidio koje su posljedice uslijedile za njegovu žrtvu, 38-godišnjak se sam prijavio policiji te je doveden pritvorskom nadzorniku, a nakon toga i na državno odvjetništvo.

Kazneno je prijavljen za osobito tešku ozljedu za koju je zapriječena kazna od jedne do osam godina zatvora. Kako je već prije osuđivan, a često i prekršajno prijavljivan 38-godišnjaku je određen istražni zatvor.

26. travanj 2024 23:01