StoryEditorOCM
Crna kronikaRogoznica

Teško ozlijeđen 20- godišnji vozač Citroena čakovečkih tablica! Zbog prebrze vožnje izletio s ceste, isprevrtao se i završio na krovu

Piše Šibenski.hr
13. ožujka 2018. - 10:43

Noćas, oko 4,20 sati u Rogoznici se dogodila prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen 20-godišnji vozač, koji je zbog ozljeda zadržan u Općoj bolnici Šibenik na daljnjem liječenju, izvijestili su u utorak ujutro iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 20-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Citroen, čakovečkih registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom D-8 iz Primoštena prema Rogoznici, zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad upravljačem i izletio izvan kolnika na kameno zemljanu površinu.

Nakon toga se u zanošenju vratio na kolnik pri čemu je vozilom izletio izvan ruba kolnika na uzdignutu kameno zemljanu površinu, kada je došlo do prevrtanja vozila i ponovnog vraćanja na kolnik, gdje se vozilo zaustavilo okrenuo na krov- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Prema njezinim riječima, o ovoj prometnoj nesreći će biti izvješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 20-godišnjeg vozača je podnijet Obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama.

19. travanj 2024 18:04