StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Muškarac (40) se razbjesnio kada je vidio da mu djeca kamenjem razbijaju stakla na kiosku u dvorištu! Za njima se zaletio automobilom, pri čemu je jedno dijete lakše ozlijeđeno

Piše Šibenski.hr
12. ožujka 2018. - 12:51

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom osumnjičenim za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu djeteta, izvijestili su u ponedjeljak iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

- Osumnjičeni je u petak u popodnevnim satima u Šibeniku, nakon što je uočio dvoje djece da mu u dva navrata kamenjem razbijaju stakla na kiosku u njegovu dvorištu, gdje su bili parkirani automobili, automobilom krenuo za njima s namjerom da ih zaustavi do dolaska roditelja i policije. Tom prilikom se automobilom popeo na nogostup kojim je trčalo jedno od to dvoje djece čime je izazvao opasnost za život djeteta. Naime, dijete je tom prilikom lakše ozlijeđeno- kazala je Marica Kosor.

Prema njezinim riječima, protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava, a sve druge okolnosti ovog događaja se utvrđuju.

20. travanj 2024 14:49