StoryEditorOCM
Crna kronikaBrodarica

Muškarac (44) tjelesno napao policajca koji je htio alkotestirati 37- godišnjeg vozača; osim što je tukao policajca, kod sebe je imao i malo marihuane

Piše Šibenski.hr
5. ožujka 2018. - 12:28

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom osumnjičenim za tjelesni napad na jednog šibenskog policajca, izvijestili su u ponedjeljak iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

- Osumnjičeni je u alkoholiziranom stanju, kao suvozač, 3. ožujka oko 2,10 sati u Brodarici, u vrijeme postupanja policijskih službenika prilikom kontrole cestovnog prometa prema 37-godišnjem vozaču osobnog automobila Fiat Bravo, šibenskih registracijskih oznaka, tjelesno napao policijskog službenika, s ciljem da ga spriječi u obavljanju službene koja je u okviru njegovih ovlasti. Ovom prilikom osumnjičeni je zatečen u neovlaštenom posjedu manje količine droge marihuane, dok je 37-godišnji vozač odbio alkotest- rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko- kninske.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, a protiv njega je podnijet i Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, dok je protiv vozača podnijet Optužni prijedlog po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

18. travanj 2024 04:01