StoryEditorOCM
Crna kronikaTeže ozlijeđen pješak

Muškarac (78) kod šibenskog kazališta neoprezno prelazio cestu niti 50 metara od zebre, pa na njega naletio 56- godišnji vozač Kie

Piše Šibenski.hr
20. veljače 2018. - 10:43

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 18,10 sati u Šibeniku u Ulici kralja Zvonimira, teže je ozlijeđen 78-godišnji pješak, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, izvijestili su iz Policijske uprave Šibensko-kninske u utorak ujutro.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 78-godišnji pješak neoprezno prelazio kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza, iako postoji obilježeni pješački prijelaz na udaljenosti manjoj od 50 metara, pri čemu je na pješaka naletio osobni automobil Kia Knede, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnji vozač. Od udara, pješak je pao na kolnik- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Protiv 78-godišnjeg pješaka će biti podnijet obvezni prekršajni nalog, a o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

19. travanj 2024 04:49