StoryEditorOCM
Crna kronikabranio se da nije kriv

Monstrum koji je nožem ubio dvojicu muškaraca dobio 40 godina zatvora, glasno je negodovao tijekom izricanja presude

22. siječnja 2018. - 20:09
Milan Mitrović

Na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu u ponedjeljak 22. siječnja na 40 godina zatvora nepravomoćno je osuđen Milan Mitrović za dva ubojstva počinjena u Slavonskom Brodu u listopadu 2017.

Prema optužnici Mitrović je 21. ili 22. listopada nožem ubio Marinka Tomića (49), koji je ranjen iskrvario. Drugo ubojstvo počinio je 24. listopada kada je s 47 uboda usmrtio Luku Ćosića (80). Obojicu je okrao. Prvoj žrtvi je uzeo novac i mobitel, drugoj novac i bankovnu karticu.

Mitrović je za prvo ubojstvo dobio kaznu zatvora od 21 godine, u drugom slučaju zatvorsku kaznu od 25 godina, a objedinjavanjem kazni dosuđena mu je nepravomoćna zatvorska kazna u trajanju od 40 godina.

"Okrivljenikova obrana da su tragovi krvi i vlakana pronađeni na njegovoj odjeći posljedica toga što su se njih trojica družili, pili i grlili i što se pritom možda razbila koja čaša ili boca, pobijena je vještačenjem", rekla je Marija Balenović, sutkinja Županijskog suda u Slavonskom Brodu na izricanju presude.
 
Okrivljeni Mitrović branio se da nije kriv, te je uz povike da su tvrdnje suda gluposti, glasno negodovao i tijekom izricanja nepravomoćne presude.

19. travanj 2024 17:38