StoryEditorOCM
Crna kronikaNestala Katarina Vukušić

Dvodnevna intenzivna potraga nije dala rezultata; Policija: Nažalost, nemamo nikakvih novih informacija o nesretnoj ženi

Piše Katarina Rudan
20. prosinca 2017. - 19:44

U srijedu oko devet sati nastavljena je potraga za 47-godišnjom Katarinom Vukušić, koja je u ponedjeljak otišla iz kuće u nepoznatom smjeru. Prema informacijama koje smo jučer poslije podne dobili od glasnogovornice PU šibensko-kninske Marice Kosor, potraga nije dala rezultata.

– Nažalost, nemamo nikakvih novih informacija o nesretnoj ženi. Potraga, koja je počela u devet i trajala do 17.45 sati, nastavit će se i u četvrtak ako u međuvremenu osoba ne bude pronađena. Do sada nismo dobili nikakvu dojavu da je viđena od prijave nestanka – rekla je Kosor.

U potrazi, dodala je, sudjeluje dvadesetak pripadnika HGSS-a iz Drniša i Splita s dva potražna psa, jednim dronom i pet vozila. Pomažu im i pripadnici DVD-a Drniš, Interventne policije Šibenik i djelatnici Policijske postaje Drniš te civili. Pretražuje se šire područje Drniša.

Nestanak Katarine Vukušić objavljen je i u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Drnišanka je rođena 5. lipnja 1970. godine, visoka je 165 centimetara i ima ravnu svijetloplavu kosu. U trenutku nestanka na sebi je imala sivu jaknu do koljena.
Iz policije mole građane da, ako imaju bilo kakve informacije o njoj, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu 192. Također, sve informacije koje bi pomogle u pronalasku 47-godišnje Drnišanke građani mogu dostaviti i e-mailom na adresu nestali@nestali.hr.

25. travanj 2024 16:33