StoryEditorOCM
Crna kronikaTeško ozlijeđen vozač

Pijani 42- godišnjak Škodom izletio s autoceste, udario u usjek, isprevrtao se i zaustavio na krovu! Iz bolnice kažu da je van životne opasnosti

Piše Šibenski.hr
30. listopada 2017. - 20:26

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 19,50 sati na auto cesti A1 u Skradinu teže je ozlijeđen 42-godišnji vozač osobnog automobila, koji je zbog ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, izvijestili su iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

Kako su kazali u policiji, do prometne nesreće je došlo kada se 42-godišnji vozač, u alkoholiziranom stanju, pri upravljanju osobnim automobilom Škoda, šibenskih registracijskih oznaka, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, zbog čega vozilom izlijeće izvan kolnika, gdje vozilom udara u kameno zemljani usjek, a nakon čega se u prevrtanju vraća na kolnik i zaustavlja na krovu vozila. Tom prilikom je došlo do otpadanja dijelova vozila na koje je naletio teretni automobil Mercedes s priključnim vozilom, bosanskohercegovačkih oznaka, kojim je upravljao 61-godišnji vozač.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 42-godišnjeg vozača će biti podnijet Obvezni prekršajni nalog, zbog više prometnih prekršaja u stjecaju.

26. travanj 2024 14:37