StoryEditorOCM
Crna kronikaKrim turizam

Dvojica susjeda iz BiH došli u Hrvatsku krasti tijekom sezone - jedan policajcu koji ga je uhvatio nanio lakše tjelesne ozljede

Piše Šibenski.hr
24. srpnja 2017. - 12:08

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i 43-godišnjakom bosanskohercegovačkim državljanima, osumnjičenima za četiri teške krađe na našem području i jednu tešku krađu na području Policijske uprave zadarske, a 43-godišnjak i za prisilu prema službenoj osobi.

Naime, u subotu u ranim jutarnjim satima su policijski službenici ove Policijske postaje Šibenik na autoputu A-1 na odmorištu u Vrpolju zatekli osumnjičene u provali u kamper vozilo austrijskih registracijskih oznaka u vlasništvu 43-godišnjeg austrijskog državljanina. Prilikom postupanja je osumnjičeni 46-godišnjak je sprječavajući 42-godišnjeg policijskoj službenika u obavljanju službene radnje istog tjelesno napao i nanio mu lakše tjelesne ozljede.

Daljnjim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni od kraja lipnja do 22.srpnja na autoputu A-1 na odmorištima provaljivali u strana kamper vozila i to tri na našem području i jednom na području Obrovca, iz kojih su vlasnicima krali novac, dokumente i osobne predmete.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su uz kaznenu prijavu predani u pritvorsku policijsku jedinicu Policijske uprave Šibensko-kninske.

20. travanj 2024 03:02