StoryEditorOCM
Crna kronikaOčevid prometne kod TLM-a

Alkoholizirani vozač "nabrijanog" VW-a Scirocco prešao u suprotni trak i udario u dva automobila ukrajinskih tablica! Na njih naletio i zagrebački Mitsubishi. Srećom, samo dvoje lakše ozlijeđenih

Piše Šibenski.hr
13. srpnja 2017. - 17:14

Šibenska policija obavila je očevid prometne nesreće koja se dogodila jutros nešto iza 5 sati na Jadranskoj magistrali na ulazu u Šibenik između TLM-a i Brodarice. U toj prometnoj nesreći sudjelovala su četiri vozila, a skrivio ju je 32-godišnji vozač Volkswagena Scirocco šibenskih registracija, koji je za volan sjeo pod utjecajem alkohola.

Kako su kazali u policiji, 32- godišnji vozač Sciroccoa je prešao u suprotni trak u kojem je udario u tri automobila. Najprije u Hyundai ukrajinskih registracija, a potom i u Škodu također ukrajinskih tablica i na koncu u Mitsubishi ZG tablica

U toj prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene dvije osobe, i to pijani vozač VW Sciroccoa te putnica iz automobila Hyundai ukrajinskih registracija.

Zbog te nesreće promet je jutros na magistrali regulirala policija od 5,40 do 7,30 sati o, a na intervenciju su izašli i vatrogasci iz JVP Šibenik s dva vozila.

 

19. travanj 2024 17:48