79-godišnjakinja spaljivala ambalažu Starici kaznena prijava za izazivanje požara u Karlovačkoj ulici: Samo brzom intervencijom vatrogasaca i poljskih turista spriječena katastrofa! (FOTO)

79-godišnjakinja spaljivala ambalažu

U Policijskoj postaji Šibenik je provedeno kriminalističko istraživanje nad 79-godišnjakinjom osumnjičenom za dovođenje u opasnost opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Utvrđeno je da je osumnjičena u petak oko 8 sati u Šibeniku, u dvorišut vlastite kuće u Karlovačkoj ulici spaljujući ambalažu izazvala požar koji je zahvatio vanjski i unutarnji dio njene kuće, te se proširio na susjednu kuću u vlasništvu 61-godišnjakinje pri čemu je nastala šteta od više desetaka tisuća kuna.

Protiv osumnjičene će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Kako doznajemo, 79-godišnjakinja je spaljivala ambalažu koju je koristio njezin sin koji se bavi prodajom voća, a koja je bila nagomilana u dvorištu njihove kuće. Samo zahvaljujući brzoj intervenciji šibenskih vatrogasaca i poljskih turista koji su boravili u kući 61- godišnjakinje spriječena je moguća katastrofa, budući da se radi o gusto naseljenom dijelu grada.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije