StoryEditorOCM
Crna kronikaObistinile se crne slutnje

Vodička zaobilaznica postala cesta smrti: U frontalnom sudaru riječkog kombija i šibenskog Nissana poginule dvije osobe iz osobnog automobila - otac (33) i njegov osmogodišnji sin!

16. lipnja 2017. - 23:35

Najnovije:

O teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko podneva na vodičkoj zaobilaznici i u kojoj su poginule dvije osobe, oglasila se i šibenska policija:
Danas, oko 12,03 sati šibenska je policija zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na DC 8 kod Vodica u kojoj je sudjelovao osobni automobil šibenskih registracijskih oznaka i kombi vozilo riječkih registracijskih vozila.

Na mjestu događaja je u tijeku očevid kojim rukovodi zamjenica Općinske državne odvjetnice u Šibeniku.

Prema do sada dostupnim informacijama dvije su osobe poginule iz osobnog automobila, otac (33) iz Šibenika i njegov osmogiodišnji sin, dok se vozačriječkog kombija (38) nalazi u šibenskoj Općoj bolnici gdje mu je pružena liječnička pomoć. Njemu je ustanovljen prijelom lijeve natakoljenice, i van životne je opasnosti.

Također, prema do sada dostupnim informacijama osobni se automobil kretao iz smjera Šibenika prema Vodicama te je na ravnom dijelu ceste, iz za sada neutvrđenog razloga, prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u kombi vozilo, izvijestili su iz šibenske policije
U podne će se u subotu u Uredu župana sastati i Goran Pauk, šibensko - kninski župan, Ivica Kostanić, načelnik PU Šibensko - kninske, Josip Škorić, direktor Hrvatskih cesta, te Nelka Tomić, gradonačelnica Vodica. Oni će, zajedno sa svojim timovima razmotriti i analizirati uzroke prometnih nesreća koji su se na novoj obilaznici dogodili u zadnjih mjesec dana.

Ranije:
Stravična nesreća na vodičkoj zaobilaznici u kojoj su poginule dvije osobe bila je frontalni sudar, a ne sudar na semaforiziranom raskrižju kako je u prvi mah izvijestila policija. Prema neslužbenim informacijama Jutarnjeg lista, smrtno su stradali otac i sin u osobnom automobilu Nissan Almera šibenskih tablica. Vozač kombija riječkih tablica primljen je u šibensku bolnicu i izvan je životne opasnosti. Riječ je o 38-godišnjaku koji ima slomljenu natkoljenicu i biti će zadržan na liječenju na odjelu kirurgije.


Ranije:
U prometnoj nesreći koja se u petak nešto prije podneva dogodila na vodičkoj zaobilaznici poginule su dvije osobe, dok se liječnici bore za život treće osobe. Kako doznajemo iz policije obje osobe su poginule na mjestu nesreće, dok je treća prebačena u šibensku bolnicu. U stravičnoj prometnoj nesreći sudjelovali su dostavno vozilo kombi riječkih registracija i osobni automobil šibenskih tablica. Neslužbeno, obje poginule osobe bile su automobilu šibenskih registracija. Podsjetimo, u nesreći koja se dogoidla na semaforiziranom raskiržju su sudjelovala dva vozila. Cesta je trenutačno zatvorena za promet

Vijesti o prometnim nesrećema na prije mjesec dana otvorenoj vodičkoj zaobilaznici gotovo da nema kraja. One su postale svakodnevica. Naime, u petak nešto prije podneva dogodila se šesta nesreća u manje od 30 dana koliko ima da je ta cesta puštena u promet!

Isto kao i u srijedu, tako se i ova današnja nesreća dogodila na raskrižju u kojem je promet reguliran semaforima. Kako je izvijestila šibenska policija u nesreći su sudjelovala dva vozila.

Policija je kazala kako su tri osobe prevezene u šibensku bolnicu. Na mjesto događaja su osim hitne poslani i vatrogasci. O težinama ozljeda unesrećenih i okolnostima prometne nesreće više će se znati nakon policijskog očevida.

19. travanj 2024 23:48