StoryEditorOCM
Crna kronikaPao diler

Šibenčanin (36) imao 11 tegli marihuane spremnih za prodaju, ali posao mu pokvarili policajci koji su ga spremili u pritvor

Piše Šibenski.hr
5. lipnja 2017. - 12:45

U Odjelu kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom osumnjičenim za pet kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, 1 lipnja u Šibeniku je pretražen stan kojega koristi osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno i od osumnjičenog oduzeto 8,57 grama bruto težine zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuana, 11 staklenih tegli ispunjene tom biljnom materijom neto težine 295 grama i 12 stabljika karakterističnog izgleda za tu istu drogu, visine u rasponu od 21-85 centimetara. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđena osnovana sumnja da je osumnjičeni od početka ožujak do tog dana u četiri navrata prodavao drogu marihuana konzumentu s ovog područja.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

18. travanj 2024 04:41