StoryEditorOCM
Crna kronikaPrometna u Gračacu

Vatrogasci izvukli dvije osobe iz "Toyote" koja je sletjela s ceste i udarila u stablo: Teže ozlijeđen 64- godišnji putnik

Piše K. G.
31. svibnja 2017. - 11:34

U utorak navečer, nešto iza 22 sata Županijski centar 112 zaprimio je dojavu o slijetanju vozila s kolnika kod Gračaca. Na mjesto nesreće izašli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, točnije šest vatrogasaca s dva vozila. Vatrogasci su izvukli dvije osobe iz vozila, dok je jedna osoba do njihova dolaska na mjesto nesreće sama izašla.

Prema informacija iz šibenske policije u toj prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 64-godišnji putnik u osobnom automobilu, koji je zbog ozljeda zadržan na daljem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok je 57-godišnji vozač tog vozila lakše ozlijeđen.

Do prometne nesreće je došlo kada se 57-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Toyota, šibenskih registracijskih oznaka, nije kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je izletio izvan kolnika, gdje je udario u stablo od kojega se odbio i prevrnuo na lijevu bočnu stranu.

Protiv 57-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.U toj nesreći jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede, a jedna osoba je lakše ozlijeđena.

18. travanj 2024 15:50