StoryEditorOCM
Crna kronikaPrometna u Kistanjama

Teško ozlijeđeni 20- godišnji vozač Audija koji je skrivio nesreću i 25-godišnji vozač BMW-a

23. svibnja 2017. - 11:43

U  prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 13,30 sati na državnoj cesti D-59 u Kistanjama teže su ozlijeđeni 20-godišnji i 25-godišnji vozači, dok je 34-godišnji putnik iz osobnog automobila BMW lakše ozlijeđen. Zbog zadobivenih ozljeda 20-godišnji vozač je prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar u Split, a 25-godišnjak je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 20-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Audi, šibenskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju kolnika izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je došlo do sudara s osobnim automobilom BMW, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji vozač. Uslijed sudara je došlo do rotiranja osobnog automobila BMW, koji je sletio izvan kolnika, a osobni automobil Audi se zaustavio na sredini kolnika.

Protiv 20-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

26. travanj 2024 07:24